Kan het beter?

‘Kan dit beter, efficiënter, duurzamer of sneller?’ Dat is altijd onze eerste vraag. We luisteren goed naar ervaringen uit de praktijk en hebben ook zelf jarenlange ervaring in de installatiebranche. Daardoor weten we precies waar frustraties zitten en waar verbeteringen mogelijk zijn. En die verbeteringen, die ontwikkelen wij graag. Hier is de Roteal al uit voortgekomen, maar daar houdt het niet op. Wij blijven innoveren. Elke dag. Hoe we dat doen? Dat laten we je graag zien.

Onze projecten

Het doel van onze Research & Development-afdeling? Jouw installatiewerk gemakkelijker, efficiënter en goedkoper maken. Daarom werken we elke dag aan de ontwikkelingen van nieuwe oplossingen. Waar we nu mee bezig zijn? Dat ontdek je hier.

De Roteal voor gasleidingen

Voor een nog bredere toepassing

Je gebruikt de Roteal al voor cv- en waterleidingen. Maar hoe fijn is het als je deze op nog meer plekken kunt gebruiken? Daarom pas je binnenkort de Roteal ook toe op gasleidingen, waarbij we uiteraard voldoen aan de hiervoor geldende regels en normen. Zo heb je nog minder verschillend materiaal nodig voor nog meer toepassingen!

De Roteal met nog meer diameters

Voor elk project een oplossing

Op dit moment is de Roteal al verkrijgbaar met een diameter van 12, 15 en 22 mm. Dat zijn veruit de meest voorkomende diameters. Maar wij begrijpen ook dat je soms net een andere diameter nodig hebt. Daarom komen andere diameters komen binnen afzienbare tijd op de markt. Welke diameter zou jij graag willen gebruiken? Laat ons weten welke jij nodig hebt!

Roteal met aftapfunctie

Laat gedoseerd de leiding leeglopen

De Roteal is een herbruikbare einddop om cv- en waterleidingen mee af te sluiten. We ontwikkelen op dit moment een Roteal met aftapfunctie. Zo maak je cv- of waterleidingen drukloos waar jij dat wilt. Smeren behoort tot het verleden. Dat scheelt tijd!

Heb jij ook ideeën voor verbeteringen?

We werken bij Roteal continu aan innovaties die het werk van installateurs, professionele klusbedrijven en aannemers makkelijker, efficiënter en duurzamer maken. Dat doen we niet alleen. Juist door onze eigen ervaringen te combineren met die van anderen, komen we tot nieuwe inzichten. Heb jij daarom ook ideeën, suggesties of frustraties waar je graag een oplossing voor ziet? Deel ze met ons!

Onze innovaties

Deze producten hebben we al ontwikkeld.

De Roteal

Voor sneller, efficiënter en goedkoper afdoppen.

  • Zonder gereedschap
  • Met alleen handkracht
  • Tot wel 10 keer herbruikbaar
  • Simpel te gebruiken
  • Veel sneller dan traditionele afdopmethodes

De Roteal wandhouder

Bewaar je Roteals in een handige wandhouder.

  • Met ruimte voor Roteals van alle diameters (12, 15 en 22 mm)
  • Voorzien van boorgaten en dubbelzijdig tape voor snelle bevestiging
  • Met handige QR-code voor nieuwe bestellingen