Onze projecten

Het doel van onze Research & Development-afdeling? Jouw installatiewerk gemakkelijker, efficiënter en goedkoper maken. Daarom werken we elke dag aan de ontwikkelingen van nieuwe oplossingen. Waar we nu mee bezig zijn? Dat ontdek je hier.

De Roteal voor gasleidingen

Voor een nog bredere toepassing

Je gebruikt de Roteal al voor cv- en waterleidingen. Maar hoe fijn is het als je deze op nog meer plekken kunt gebruiken? Daarom pas je binnenkort de Roteal ook toe op gasleidingen, waarbij we uiteraard voldoen aan de hiervoor geldende regels en normen. Zo heb je nog minder verschillend materiaal nodig voor nog meer toepassingen!

De Roteal met nog meer diameters

Voor elk project een oplossing

Op dit moment is de Roteal al verkrijgbaar met een diameter van 12, 15 en 22 mm. Dat zijn veruit de meest voorkomende diameters. Maar wij begrijpen ook dat je soms net een andere diameter nodig hebt. Daarom komen andere diameters binnen afzienbare tijd op de markt. Welke diameter zou jij graag willen gebruiken? Laat ons weten welke jij nodig hebt!

Roteal met aftapfunctie

Laat gedoseerd de leiding leeglopen

De Roteal is een herbruikbare einddop om cv- en waterleidingen mee af te sluiten. We ontwikkelen op dit moment een Roteal met aftapfunctie. Zo maak je cv- of waterleidingen drukloos waar jij dat wilt. Smeren behoort tot het verleden. Dat scheelt tijd!

Heb jij ook ideeën voor verbeteringen?

We werken bij Roteal continu aan innovaties die het werk van installateurs, professionele klusbedrijven en aannemers makkelijker, efficiënter en duurzamer maken. Dat doen we niet alleen. Juist door onze eigen ervaringen te combineren met die van anderen, komen we tot nieuwe inzichten. Heb jij daarom ook ideeën, suggesties of frustraties waar je graag een oplossing voor ziet? Deel ze met ons!

Onze innovaties

Deze producten hebben we al ontwikkeld.

De Roteal

Voor sneller, efficiënter en goedkoper afdoppen.

De Roteal wandhouder

Bewaar je Roteals in een handige wandhouder.

Sample pakket aanvragen