Verzend- en retourbeleid Roteal

Verzendtermijn

De verzendtermijn van je bestelling bedraagt gemiddeld 2 werkdagen na ontvangst van je betaling. 
Indien je reeds een bestelling geplaatst hebt en je wilt graag weten wat de status hiervan is, dan kun je altijd een e-mail naar ons sturen om dit op te vragen. Overigens ontvang je van ons een track&trace code zodra je bestelling wordt verzonden, hiermee kun je het pakket volgen.

Verzendkosten & Verzending

Nederland € 6,25 – (Gratis boven € 50,-)

Gratis boven de € 50,- bij bestellingen in Nederland

De meeste leveringen worden verstuurd via Oldenburger Fritom, maar bezorging door DHL kan echter ook voorkomen.

Als de 1e aflevering niet lukt, krijg je van DHL de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en wanneer het pakket afgeleverd moet worden. Indien je niet gebruik maakt van deze mogelijkheid, zal de pakketdienst nog 1 poging doen om het pakket alsnog bij je af te leveren.

Als we een track & trace code verkrijgen, ontvang je een e-mail met het Track & Trace code.
Gelieve 24 uur te wachten, voordat je je richt tot onze klantenservice.

95% van de bestellingen worden verstuurd binnen 24 uur, afhankelijk van de voorraadstatus van de product die je hebt besteld.

Wij zullen trachten je tijdens het verwerken van je bestelling, op de hoogte houden van de status.

Toch niet helemaal tevreden?

Tijdens de inkoop en aflevering bij ons magazijn kijken wij onze producten goed na op kwaliteit, afwerking, verpakking. Mocht je toch af willen zien van je aankoop, dan kan dat zonder opgave van redenen binnen 14 dagen. Deze afkoelingsperiode gaat in op de dag van ontvangst van het pakket.
Je krijgt dan binnen 14 dagen het volledige orderbedrag inclusief de verzendkosten gecrediteerd.

Voor retourzending kun je onze retourprocedure hanteren. Belangrijk hierbij is dat je direct na ontvangst controleert of het artikel onbeschadigd en compleet geleverd is. Indien je af wilt zien van de aankoop kun je het product terug in de verpakking en zak doen waar je het in hebt ontvangen, en dit pakket goed afplakken. 

Indien er een verkeerde product is opgestuurd, of het product defect blijkt, kun je het formulier onderaan deze pagina invullen. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen en goedgekeurd, krijg je van ons een retourlabel waarmee je het pakje kosteloos naar ons kunt retourneren.

Retoureisen:

  • Binnen 14 dagen kun je je aankoop retourneren.
  • Retourzendingen vanuit Nederland zijn kosteloos mits je gebruik maakt van onze retourservice. Je kunt het pakket ook zelf gefrankeerd verzenden via PostNL of een andere koeriersdienst.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Schrijf geen teksten en plak geen stickers of plakband op de verpakking. 
  • Verpak de retourartikelen in een doos, of retourneer het in hetzelfde pakket waarin het is afgeleverd. Gelieve wel een tape om het pakket doen om beschadiging tijdens transport tegen te gaan.
  • De artikelen dienen compleet te zijn.
  • Op de retourzending dient duidelijk het BESTEL-nummer vermeld te staan.
  • Problemen met de verzending bij of door het bedrijf dat zorg draagt voor de verzending naar ons, zijn voor risico van de klant. Bewaar daarom altijd je verzend- of afgiftebewijs.


Uitgesloten van terug sturen zijn:

  • Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  • Beschadigde artikelen.
  • Artikelen die gebruikt zijn.

Garantie  

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor vervanging of vergoeding van het aankoopbedrag. 

Retour aanvragen

Naam(Vereist)
*Velden zijn verplicht
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Sample pakket aanvragen