De Roteal. Past altijd.

1 dop, eindeloos veel toepassingen

Koper, staal, rvs of zelfs kunststof: de Roteal past altijd. Op elk materiaal. Op elk merk. Je hebt bovendien geen last van materiaalverlies en hergebruikt de Roteal tot wel 10 keer.

De Roteal versus traditioneel afdoppen

Afdoppen is frustrerend werk: je hebt voor elk merk en elk type materiaal andere afdopsetjes en ander gereedschap nodig. Het kost veel tijd. Je verspilt veel materiaal. En het is ook nog eens niet erg klantvriendelijk; je sluit het water de hele dag af. Maar ja, het is nou eenmaal zo, toch? Nee! De Roteal is een revolutionaire einddop om water- en cv-leidingen mee af te doppen. Die je tot wel 10 keer hergebruikt, waardoor je geen materiaal verspilt. Waarmee je veel sneller werkt, want je hoeft alleen de dop in een handomdraai, binnen een kwartslag, op de leiding vast te draaien om de klemkracht te bereiken waarbij de leiding en de dop een waterdruk van 10 bar weerstaan. En waar je helemaal geen gereedschap meer voor nodig hebt!

Met een knelfitting waterleiding afdoppen kan veel gemakkelijker. Ontdek de Roteal!

Met een knelfitting waterleidingen afdoppen

Knelfittingen (knelkoppelingen) zijn meestal gemaakt van messing. Wil je waterleidingen afdoppen, dan heb je voor elk type leiding en voor elk merk weer een andere dop en ander gereedschap nodig. Het grootste nadeel van een kneldop is dat je twee van de drie delen van een knelfitting maar 1 keer gebruikt. Je gooit daardoor veel materiaal weg. Dat is zonde. Bovendien ben je wel even aan het draaien voordat een knelfitting goed vastzit. Dat kost tijd.

Met een persfitting waterleidingen afdoppen

Persfittingen (perskoppelingen) bevestig je met behulp van een perstang. Deze is zwaar en duur. Ieder merk heeft zijn eigen persfittingen en daar heb je elke keer ook weer ander gereedschap voor nodig. Zo kom je op één dag met een beetje pech bij elke klant een ander merk tegen, waardoor je al die gereedschappen en fittingen de hele dag met je mee sjouwt. Bovendien kun je een persfitting maar één keer gebruiken. Niet erg duurzaam.

Met een persfitting waterleiding afdoppen kan veel eenvoudiger met de Roteal. Ontdek hier hoe!

Met de Roteal afdoppen

De Roteal is een fantastisch, duurzaam en nieuw alternatief voor de traditionele afdopmethodes. Het is een handige, herbruikbare einddop die je gebruikt op elk denkbaar materiaal en op ieder willekeurig merk leiding. Bovendien plaats je de Roteal letterlijk in een handomdraai (binnen een kwartslag met de hand zit de Roteal vast genoeg voor 10 bar waterdruk) op je water- of cv-leiding. Dat gaat dus vele malen sneller!

Roteal: de revolutionaire afdopmethode. Alternatief voor met een knelfittng waterleiding afdoppen.

Past op elk type buis

Of je nou een leiding van koper, staal, rvs of zelfs kunststof tegenkomt, zolang de diameter goed is, past de Roteal. En om ervoor te zorgen dat je de Roteal in nog meer situaties kunt gebruiken, werken we hard aan een toepassing voor gasleidingen en zelfs waterstof. Geen gedoe meer met voor elk merk en elke toepassing een wagen vol afdopsetjes en gereedschap. Met de Roteal op zak kun je altijd aan de slag. Direct klaar voor de volgende klus.

Koper

flipbox-image

Koper

RVS

flipbox-image

RVS

Staal

flipbox-image

Staal

Kunststof

flipbox-image

Kunststof

Zonder gereedschap

Geen wagen vol gereedschap dat per merk en toepassing anders is. Handkracht is genoeg.

Geen materiaalverlies

De volgende dag geen leiding meer afzagen en materiaal weggooien.

Efficiënt

Zet de Roteal in een halve slag vast. Veel sneller dan het aandraaien van een knel- of persfitting.

Genoeg gehad van frustrerende afdopmethodes?

Gebruik de Roteal! Bestel het product en ontdek zelf hoe makkelijk afdoppen kan zijn.

Meer weten over de Roteal?

Laat hieronder je e-mailadres achter en ontvang meer informatie.

Sample pakket aanvragen