De Roteal op de VSK

Bezoek ons op de beurs bij stand 07.A065

Dit jaar staat Roteal voor het eerst op de VSK. Dit is de plek waar je in een bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen binnen de installatiewereld. Zien wij jou op 17 t/m 20 mei bij onze stand?

Informatie over de beurs

Wederom vindt de VSK plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Het belooft een speciale editie te worden, want de VSK bestaat 25 jaar!

Als installatieprofessional is een bezoek aan de VSK een absolute must. Tijdens deze dagen wordt je volledig bijgepraat met de meest up-to-date informatie binnen de installatiebranche. Hierdoor ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Roteal laat je de meest revolutionaire manier van afdoppen zien. Ook bieden wij een speciale beursactie aan: een compleet gevulde wandhouder met Roteal van €154,00 voor €85,00 (ex). Benieuwd? Bestel hier je tickets en bezoek onze stand!

Check de 2020-aftermovie

Ontdek de Roteal tijdens de VSK

De Roteal is een product dat het afdoppen van leidingen voor altijd revolutionair zal veranderen. Te monteren zonder gereedschap, tot wel 10 keer herbruikbaar en zeer tijdbesparend. In de video hiernaast zie je hoe het werkt.

Op de VSK bij stand 07.A065 vertellen we je graag alle voordelen van de Roteal en zie je hem zelf in actie. Bestel dus snel je tickets!

Wat kun je verwachten van de Roteal?

Efficiënt

Zet de Roteal in een halve slag vast. Veel sneller dan het aandraaien van een knel- of persfitting.

Geen materiaalverlies

De volgende dag geen leiding meer afzagen en materiaal weggooien.

Zonder gereedschap

Geen wagen vol gereedschap dat per merk en toepassing anders is. Handkracht is genoeg.

Sample pakket aanvragen